Kdo sem?

kdo smo matej

Moje ime je Matej Drašler in sem diplomiran trener avtogenega treninga (Dip-AT).

V Sloveniji je bil pionir na področju poučevanja avtogenega treninga preminuli prof. dr. Branislav Cvetko, ki je deloval v Rašici do smrti leta 2009. Avtogeni trening sem se naučil pri dr. Cvetku leta 2002. Leta 2009 sem pri njem končal neformalno šolanje za trenerja AT, da bi nadaljeval njegovo delo.

Osnove AT me niso zadovoljile. Želel sem se strokovno podkovati, da bi kar najbolje znal predati znanje AT na tečajnike. Leta 2011 sem diplomiral pri British Autogenic Society (BAS) v Londonu, kjer sem dobil naziv Dip AT. Usposobljen sem za poučevanje AT in sem prvi formalno izobražen Slovenec za poučevanje te tehnike pri British Autogenic Society, ki kot edina organizacija v Veliki Britaniji izobražuje terapevte AT.

Uspešno sem pomagal usvojiti AT že več kot 90. tečajnikom. Moja največja želja pri tej dejavnosti je, da bi vsak tečajnik izkusil prednosti AT in da bi izvajal to tehniko celo življenje. Menim, da je sproščeno življenje, lepše življenje. Rad bi dvigoval kakovost bivanja vsakega tečajnika in mu pomagal, da si sam pomaga. Rešitev je v nas samih.

Pri čem pomaga AT?

Cenik tečajev in načini plačila. 

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

IMB d.o.o., Ljubljana
Brilejeva ulica 13
1000 Ljubljana
031 77 02 99
ID za DDV: SI14922754